Single vakantie met de hond

Weekendje weg met de hond als single.
Als je als single een vakantie met hond wilt boeken, heb je vele mogelijkheden.  Je kunt bijvoorbeeld een vakantiehuisje huren, een honden camping bezoeken, deelnemen aan een single vakantie waar honden ook welkom zijn of een wandelvakantie met je hond houden.

snp wandelvakanties banner

Dit is in bijna alle landen mogelijk. Dus ook bijvoorbeeld voor een single weekend met de hond in Nederland of België. lees hieronder verder over de mogelijkheden. Je kunt ook een groeps single vakantie met honden boeken.


Last minute weg met de hond

Wil je een last minute weekend met de hond boeken? Dan is het huren van een last minute vakantiehuisje met hond waarschijnlijk de beste optie. Je kunt in feite het hele jaar door honden vakantiehuisjes en chalets huren. Ook huisjes aan de kust die voor 1 of 2 personen bedoeld zijn. Als single is de aanwezigheid van je hond tijdens je alleen reis vakantie natuurlijk super relevant. En gelukkig zijn er ook last minute vakantiehuisjes te huur waar honden meer dan welkom zijn.
Vind hier je last minute vakantiehuisje met hond.


TUI Wandelvakantie Nederland banner

wandelen in de natuur met de hond

Weekendje weg met de hond in Nederland.

Wil je graag een weekendje weg met de hond en in Nederland blijven?? In Nederland heb je vele opties om als single met de hond op reis te gaan. Van een individuele vakantie met de hond tot een georganiseerde groepsreis.  Je kunt ook in een hotel verblijven waar ze honden toelaten. De kans is groot dat je er andere single honden bezitters tegen komt.
Kijk hier voor informatie weekend weg met de hond in Nederland.


natuurlijkreizen single vakantie banner

Single groepsreis met de hond.

In landen als Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland worden regelmatig groepsreizen met honden georganiseerd. Je wandelt dan veel, verblijft met je mededeelnemers in een goed hotel of pension en krijgt zo al snel een band met elkaar. Single groepsreizen met de hond kan je meestal niet als last minute boeken.