Fietsvakantie Nederland

Fietsvakantie Nederland, ideaal voor actieve singles.

Op zoek naar een leuke invulling van je single vakantie 2024 of 2025? Kijk dan eens naar de mogelijkheden een geheel verzorgde fietsvakantie Nederland te boeken. Ook beschikbaar als groepsreis en inclusief overnachtingen en bagagevervoer.

crusj single lastminute reizen

Fietsen in Nederland met gelijkgestemden

Wie van fietsen houdt, zal zich nooit vervelen. En dat biedt goede vooruitzichten voor een fietsvakantie Nederland want in ons fiets gekke land kan je overal fietsen. Dat is precies de reden waarom er zoveel fietsvakanties in Nederland georganiseerd worden en dan met name met gelijkgestemden in een groepsreis. Wist je dat single fietsvakanties Nederland één van de meest geboekte single groepsreizen zijn? En tijdens die alleenstaande fietsvakanties, fiets je gegarandeerd met gelijkgestemden.


fietsvakantie single reizen

Voor hoeveel dagen een fietsvakantie Nederland boeken?

Indien je mee gaat doen aan een actieve single groepsreis, zal de fietsvakantie door Nederland meestal een 5 tot 8 dagen duren. Je fiets dan met je groep van hotel naar hotel, overnacht daar en gaat de volgend dag weer na het ontbijt met elkaar verder. Indien je op eigen initiatief een fietsvakantie plant, kan je die lang maken als je wilt. De een houdt het dan op 1 week fietsen, de ander fietst half Nederland door in 3 weken. Bij diverse hotels in Nederland zijn fietsarrangementen verkrijgbaar. Soms ook met leen- of huurfiets.


single reizen hoger opgeleiden

Wat zijn de mooiste fietsgebieden van Nederland?

Over smaak valt niet te twisten, ook niet om te bepalen waar in Nederland je het beste een fietsvakantie kunt boeken. Duidelijk is wel dat bijvoorbeeld fietsvakanties Limburg, Zeeland en fietsvakanties Drenthe het meest geboekt worden. Met name de fietsroutes in Drenthe zijn geweldig. Wat fietsvakanties Drenthe betreft. Deze zijn met name gewild onder de groep singles 50 en 55 plus en jongvolwassenen. Singles vakanties 50 plus hebben ook vaak de bestemming Drenthe.


fietsvakantie singles

Bij welke reisorganisaties een single fietsvakantie Nederland boeken?

Bijna 10 reisorganisatie hebben een aantrekkelijk aanbod fietsvakanties voor singles in Nederland. Eén daarvan is Natuurlijk Reizen, anderen zijn TUI en Eigenwijze Reizen. Lees hier meer over single fietsvakanties Nederland.


TUI single groepsreizen 50plus