Een partner zoeken tijdens je single vakantie

Eerst op vakantie gaan, dan op zoek naar een partner?

Veel alleenstaanden die zich opgeven voor een single vakantie, hopen stiekem dat ze tijden zo een single reis in contact komen met hun toekomstige geliefde.  Inderdaad is het zo dat je door deelname aan een single vakantie een theoretische kans hebt de liefde van je leven tegen te komen maar de kans dat dit gebeurt is minder dan 1 pro mille. Maar ook al is die kans heel klein, uitgesloten is het natuurlijk niet.

Geef je daarom op bij een single vakantie die bij je leeftijd past.

Je maakt de grootste kans op nieuwe vriendschappen of misschien wel een nieuwe liefde als je je opgeeft voor een single groepsvakantie die aansluit bij je eigen leeftijd. Ben je bijvoorbeeld een vrijgezel van 45 jaar, geeft je dan op voor een single groepsreis in de leeftijdscategorie 40 tot 50 jaar. Be je 50 plus, geeft je dan op voor een single reis 50 tot 65 plus.  Hoe meer singles er aan een single groepsreis van je eigen leeftijd mee doen, hoe groter de kans is dat er nieuwe vriendschappen ontstaan en er misschien wel iemand in de groep zit waar meer uit kan komen dan een warme vriendschap.

Grote kans op vinden levenspartner via relatiebemidding 40PlusRelatie.

Als je echt serieus op zoek gaat naar een levenspartner, is relatiebemiddeling een meer kansrijke formule. Bij relatiebemiddeling is de toevalsfactor minimaal en de slagingskans voor het vinden van een partner daarentegen groot. Zeker als je als 40, 50 of 60 plusser op zoek gaat naar een man of vrouw voor een serieuze relatie via een professioneel relatie bemiddelingsbureau, is de kans van slagen relatief groot. Kijk bijvoorbeeld eens naar de website of facebook pagina van 40PlusRelatie. Zij zijn het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland voor alleenstaanden van 40 tot 80 jaar en door middel van een persoonlijke aanpak, betrokken consulenten en groot netwerk, is bij hen de kans op het vinden van een partner groot. Misschien een goed idee om na je single vakantie contact op te nemen met 40PlusRelatie.