Alleen op reis gaan en genieten van wellness

Wie als single graag alleen op reis gaat, heeft vele mogelijkheden een rondreis of vakantie te boeken.

crusj single lastminute reizen

Hier boek je een last minute wellness vakantie.
Als je van wellness houdt, biedt dat vele mogelijkheden om relaxed op reis te gaan, zowel voor een korte periode, bijvoorbeeld een weekend, als een echte vakantie.


puurenkuur single wellness banner

Op deze pagina geven we je een globaal overzicht van de mogelijkheden alleen op een wellness- of kuurvakantie te gaan. Je kunt een georganiseerde reis boeken of zelf je vakantie uitstippelen, aan jou de keuze. In alle landen van Europa, Azïë en Amerika vind je een groot aanbod wellness resorts, spa’s en wellness hotels.


wellness behandeling

Hotel met jacuzzi

Als je er een paar dagen tussen uit wilt en verlangt naar wellness en even helemaal niets, is het boeken van een hotel met jacuzzi een goed idee.

Zeker als zo een hotel met een jacuzzi op je hotelkamer aan zee ligt, is het helemaal genieten.


Spadreams wellness vakantie banner

Wellness hotels en spa’s

Voor diegenen die alleen op reis gaan en een wellness hotel of spa willen boeken, is de website wellness hotel de site om een spa, wellness hotel of resort te boeken.  Je kunt per land op welness hotels, spa’s en kuuroorden zoeken en ook kiezen voor bijvoorbeeld een ayurveda hotel of kuuroord. Overnachten in een dergelijke accommodatie is veilig en comfortabel.  Je zult er veel andere mensen kunnen ontmoeten die alleen op reis zijn.


gezond eten bij het zwembad

Wellness of kuurreis boeken

Als je een georganiseerde vakantie wilt boeken, is een georganiseerde wellness- of kuurreis voor jou misschien wel de beste optie.  Er zijn veel reisorganisaties waar je een kuurreis of wellness vakantie kunt boeken en waarbij alles voor je geregeld is. Deze wellness- en kuurreizen zijn zéer geschikt voor alleenstaanden en alleenreizenden.  Het vervoer naar je spa of wellness hotel resort of kuuroord is vaak niet in de prijs en organisatie inbegrepen. Als je bijvoorbeeld een yoga retreat hebt geboekt in Thailand, moet je meestal zelf voor je vliegticket zorgen.


Kuurreis Ayurveda retreat banner

Weekendje weg met wellness

Wellness leent zich uitstekend voor een weekendje weg.  De mogelijkheden om bijvoorbeeld in Nederland, Italië of Portugal een weekendje spa resort te boeken zijn legio. Hierbij is het meestal mogelijk te kiezen voor een arrangement, bijvoorbeeld 2 overnachtingen, ontbijt, diner en gebruik mogen maken van de wellness faciliteiten zoals spa, sauna, jacuzzi en turks stoombad.  Een wellness weekend kan je ook als last minute boeken.


puurenkuur wellness banner