Overzicht mogelijkheden single vakanties 50 plussers

Single vakantie 50 plus boeken? Wie een 50, 55 of 60 plus is en een leuke groepsvakantie zoekt, moet zeker eens kijken bij het single vakantie 50 plus aanbod. Deze 50 + single vakanties zijn bedoeld voor alleenstaanden en alleenreizenden die de gezelligheid en sfeer van een groep zoeken en dus niet alleen op reis willen gaan. Voor alleenstaande 60 plussers, kijk met name eens naar het aanbod busreizen voor alleenstaande senioren.

crusj single lastminute reizen


Je kunt kiezen uit vele thema’s single vakantie 50 plus.  Boek bijvoorbeeld een wandel vakantie, fietsvakantie, ski vakantie 50 plus, stedentrip, wijnreis of culturele vakantie. Voor de actieve 50 en 60  plussers is er de wintersport vakantie, zeilvakanties, golfreizen en vele andere actieve reizen. Je kunt een 50, 55 of 60 + single vakantie boeken voor de zomer vakantie of wintersportreis maar in bepaalde periodes worden er specifieke reizen ontwikkeld. Denk aan een single kerst weekend of korte vakantie met hemelvaart, Pinksteren of Pasen.

wandeling in het bos


shoestring single banner

Op wintersport als 50 plusser

Leuke single wintersportreizen voor 50 plussers. Als single en actieve 50 of 55 plusser, ga je natuurlijk graag op wintersport.  Het is dan ook goed om te weten dat er ook wintersport single groepsvakanties voor 50, 55 en 60 plussers worden georganiseerd. Je vindt de groepsreizen alleenstaanden voor wintersporters op de website single reizen wintersport


single wintersport villavibes

fietsvakantie single reizen

Fietsvakantie als 50 plusser boeken?

Steeds meer 50 en 60 plussers boeken een actieve vakantie. Een fietsvakantie Nederland of een fietsvakantie Duitsland bijvoorbeeld. Fietsen is gezond, goed voor de conditie en tijdens je fietstochten kan je eindeloos genieten van alles wat je onderweg ziet, hoort en ervaar. Je kunt een individuel fietsvakantie boeken maar ook met andere 50 of 60 plussers deelnemen aan “groepsfietsen”.


single groepsreis excursie

Effeweg, busreizen voor 50 plussers

Effeweg organiseert het hele jaar door compleet verzorgde busreizen voor 50 plussers. Bijvoorbeeld een busreis voor een weekendje weg in Nederland. Hieronder een uniek aanbod single vakantie busreizen en stedentrips 50, 55 en 60 plus. De single vakantie busreizen van Effeweg.nl zijn goedkoop, super gezellig en het hele jaar door beschikbaar.  Ook voor single vakantie busreizen met kerstmis en oud en nieuw.


TUI single groepsreizen 50plus

50 plus single vakantie via Estivant boeken

Estivant, groot in single vakanties 40, 50 en 55 plus. Estivant is één van de grootste reisorganisaties op het gebied van single vakanties 40, 50 en 55 plus. Met een groot aantal single groepsvakanties binnen Europa. Populaire bestemmingen zijn onder andere Spanje, Portugal, Kroatië, Oostenrijk en Frankrijk.Er is altijd wel een single vakantie beschikbaar. Ook last minute single vakanties en actieve reizen zoals single 50 plus wintersport vakanties Oostenrijk. Voor een alleenstaande groepsreis 50 plus bij Estivant.


crusj single reizen hoger opgeleiden

Weekendje weg 50 plussers, tips en meer

Tips voor wie als 50 plusser een weekendje weg wil binnen Nederland. Ben je 50, 55 of 60 plusser en heb je tips nodig voor de mogelijkheden een weekendje weg binnen Nederland te gaan?? Nederland heeft zeker 50 plussers een hoop te bieden. En er is veel meer te doen dan deel te nemen aan een stedentrip of wandelweekend. Wat de denken van een zeilweekend met 50 plussers, een single weekend voor hoog opgeleiden of een yoga weekend?? Hier vind je tips en aanbiedingen voor weekendjes 50 plussers.


TUI Wandelvakantie Nederland banner