Single vakanties voor 40 plussers

Op zoek naar een leuke 40, 50 of 60 plus single vakantie?

crusj single lastminute reizen

Wie 40 plus en single is, komt er in de loop van de tijd achter dat er voor 40, 50 en 60 plussers leuke activiteiten ontwikkeld worden waaronder single vakantie voor 40 + ers.

single reizen hoger opgeleiden

De groep 40, 50, 55 en 60 plussers neemt in snel tempo toe en velen gaan 1 of meerdere keren per jaar op vakantie. De behoefte om met andere singles én leeftijdsgenoten op vakantie te gaan, heeft er toe geleid dat er nu een groot aanbod 40 plus single vakanties is. Ook voor een single 40 plus vakantie binnen Nederland!  Daarnaast is het ook leuk om met andere singles op wintersport te gaan of een verre reis te maken.


natuurlijkreizen single vakantie banner

Op deze pagina geven we een duidelijk overzicht welke reisorganisaties gespecialiseerd zijn in single vakanties voor 40, 50 en 60 plussers en andere alleenstaande reizen.


singles fietsvakantie

Estivant, de single vakantie specialis

Single reis bij Estivant boeken?

Ook Estivant is een echte single vakantie 40 +  specialist.  Met tientallen single 30, 40, 50 en 55 plus vakanties binnen en buiten de Benelux en Europa.

crusj single reizen hoger opgeleiden

Of je nu deel wilt nemen aan een actieve single vakantie zoals een wandelvakantie of fietsvakantie, een culturele- of strandvakantie, Estivant heeft voor ieder wat wils.  Ook voor een ski vakantie met ander singles.


single reis vriendschap

Omdat Estivant de grootste is in georganiseerd 40 plus single groepsvakanties is er ook altijd een kans dat er een last minute single reis boekbaar is.

Bezoek de website van Estivant voor meer informatie.


TUI single groepsreizen 50plus