Boek hier je wellness vakantie voor singles

Wie single is en op zoek naar een leuke vakantie met wellness mogelijkheden. Wij presenteren hier 2 wellness en single reisorganisaties waar je een wellness vakantie kunt boeken. Boek een individuele wellness reis of groesreis. Je kunt ook gaan voor een single wandelvakantie of fietsvakantie. Misschien met wat minder wellness gehalte maar wel bijzonder gezellig.

crusj single lastminute reizen


Spadreams wellness vakantie banner

Lees de informatie en tips en boek een single vakantie met een hoog wellness gehalte. Een wellness vakanties voor singles, er is misschien wel meer mogelijk dan je vooraf wist.

wellness behandeling

Wellness vakantie singles bij Puur en Kuur boeken

Puur en Kuur heeft een groot aanbod wellness reizen die geschikt zijn voor singles. Ze noemen deze reizen single vriendelijke reizen. Ze zijn ook geschikt voor alleenreizenden. Je kunt denken aan een single wellness reis Thailand, Sri Lanka of Portugal maar ook denken aan een wellness, detox of yoga reis binnen de Benelux. Bij Puur en Kuur kan je ook yoga reis of ayurveda reis boeken. De mogelijkheden zijn enorm, ook voor een meditatie- of mindfulness reis.  Als je behoefte hebt aan wat tijd voor jezelf, fijn actief zijn én relaxen, is Puur en Kuur de wellness en single reis organisatie voor jou. Dus ook voor alleenstaande reizen.


puurenkuur single wellness banner

samen in de whirlpool in de natuur

Bij Spa Dreams een wellness reisje als single boeken

Een wellness vakantie Duitsland, Spanje, Marokko of India boeken? Spa Dreams heeft een groot en gevarieerd aanbod wellness reizen met een selectie mogelijkheden voor singles.

Of je nu een alleenstaanden reis naar een verre bestemming wilt maken of een yoga of wellness weekend in België of Duitsland wilt boeken. Bij Spa Dreams vind je vele soorten ontspanningsreizen. Wat dacht je van een Thalosso kuur, een detox vakantie of ayurveda reis?  Zoveel verschillende soorten mensen er zijn, zijn er ook zoveel soorten wellness reizen. Je kunt bij Spa Dreams ook kiezen voor een weekendje weg en verblijven in een wellness hotel.


Kuurreis Ayurveda retreat banner

Gezonde en lekkere maaltijden tijdens je single wellness vakantie

Vanzelfsprekend wordt er tijdens je single, wellness reis, ook goed voor de inwendige mens gezorgd. Bij de meeste all inclusive reizen worden vegetarische en biologische maaltijden gereserveerd. Veganistische en glutenvrije opties behoren bijna altijd tot de mogelijkheden.

Wellness en gezonde en lekkere voeding gaan prima samen.

puurenkuur single wellness banner

gezond eten bij het zwembad

Andere mogelijkheden om als single een leuke vakantie te boeken

Je hoeft bij een wellness vakantie voor singles niet per definitie aan een single groepsreis te denken of gezondheids- of yoga vakantie. Je kunt ook zelf een hotel huren en in de jacuzzi, hottub of privé sauna genieten.  Wat dacht je van het boeken van eenhotel aan zee met jacuzzi op de hotelkamer? Past prima bij een lekker relax weekend aan de kust.


wellness behandeling in het hotel

Meer single vakantie mogelijkheden

Andere mogelijkheden om als single op vakantie te gaan.

Er zijn veel andere opties om als single op reis te gaan. Kijk naar eens naar het aanbod van Crusj single reizen of de actieve vakanties van Natuurlijk Reizen.
Op vakantie gaan is voor iedereen belangrijk, als je als single op vakantie wilt gaan, heb je extra mogelijkheden.


natuurlijkreizen single vakantie banner