Wintersport vakantie mogelijkheden singles

Als single heb je volop mogelijkheden op wintersport vakantie te gaan.
Boek hier je single wintersport vakantie

Gek van wintersport en single??
Op zoek naar de leuke wintersport vakantie mogelijkheden waarbij je kunt genieten van wintersport, aangenaam gezelschap en actief wintersport bedrijven?? Wij hebben op deze pagina een selectie gemaakt van de leukste single wintersport vakanties.  Of je nu er de voorkeur aan geeft om de pistes op te zoeken in Oostenrijk, Italië of Zwitserland of meer gecharmeerd bent van Frankrijk, Tsjechië of een ander wintersport vakantie land, er is veel mogelijk.  Ook single wintersport reizen voor 50 en 55 plussers en ski vakanties voor 20 en 30 plussers.  We raden je aan om het aanbod van de single reisorganisaties op deze pagina te doorlopen, voor je een  keuze maakt.

crusj single wintersport banner

Bij de meeste single reisorganisaties boek je een compleet georganiseerd single reis, inclusief ski pas, overnachting en vervoer.  Het is daarbij wel belangrijk om een wintersport vakantie met andere alleenstaanden te boeken die aansluit bij je eigen leeftijd.

wintersport relaxen in de zon

single wintersport

Algemene informatie wintersport groepsreizen voor singles

De voordelen van een single wintersport groepsreis

 • Als je als single een wintersport vakantie zoekt en niet alleen op reis wilt gaan, is je aansluiten bij een single wintersport groepsreis een wijs besluit.
 • Want, alleen op een wintersport vakantie kan aangenaam en prettig zijn maar een single groepsvakantie wintersport is veel gezelliger.  Hieronder wat relevante informatie.
 • De groepen bij single groepsreizen, ook wintersport, zijn meestal tussen de 15 en 25 personen groot.
 • Er wordt gestreefd naar een gelijk aantal mannen en vrouwen. Dat maakt single wintersport extra gezellig.
 • Je kunt je opgeven bij een groep van je eigen leeftijdscategorie, bijvoorbeeld single wintersport groepsvakanties 25 tot 35 of 40 tot 55.
 • De meeste single wintersport vakanties hebben als bestemming Oostenrijk, Frankrijk en Italië.  Bij Single Snow ( zie boven ) kan je ook naar Japan of Canada.
 • Single vakanties in het algemeen zijn reizen voor volwassenen en dus zonder kinderen.  Ben je een gescheiden papa of mama en wil je met je kind een wintersport vakantie boeken, kijk dan naar single wintersport vakanties voor alleenstaande ouders.
 • Of je nu er de voorkeur aan geeft om de pistes op te zoeken in Oostenrijk, Italië of Zwitserland of meer gecharmeerd bent van Frankrijk, single vakanties kan je in alle wintersport landen boeken.
 • Je kunt ook een single wintersport vakantie in Tirol boeken. Volgens velen is een wintersport vakantie Tirol het beste wat je op wintersport gebied kunt overkomen.

single wintersport villavibes

Als single ouder op wintersport vakantie gaan

As je als alleenstaande ouder mét kind of kinderen op wintersport wilt en je hebt zin in het gezelschap van andere alleenstaande ouders, kan je je het beste opgeven voor een 1 ouder wintersport vakantie.

Hierbij ga je op wintersport reis met andere single ouders en kinderen.
Dergelijke single wintersport reizen met kinderen kan je ook boeken in de kerstvakantie!

Zie hier de mogelijkheden om als single ouder een 1 ouder wintersport vakantie te boeken.

single wintersport

Op single wintersport vakantie met Cirkel Reizen

Hier vind je de single reizen van Cirkel Reizen.

Cirkel Reizen is als single reisspecialist al vele jaren betrokken bij single reizen.
Zowel reizen voor de zomer vakantie, herfstvakantie als winter.

Als je je ski vakantie bij Cirkel Reizen boekt, bijvoorbeeld met als bestemming Oostenrijk, weet je zeker dat alles goed verzorgd is, je optimaal kunt genieten en je in goed gezelschap bent!

single wintersport plezier in de sneeuw

Wintersport in Oostenrijk

Oostenrijk is het wintersport land nummer één. Met skigebieden zoals Tirol, Salzburgerland en Voralberg heb je een ruime keuzen uit wintersport gebieden. Omdat een aantal van de mooiste skigebieden op méér dan 3000 meter hoogte liggen, kan je ook kiezen voor een sneeuwzekere vakantie Oostenrijk.
Wil je meer weten over wintersport Oostenrijk?

Bezoek dan de website wintersport-oostenrijk.eu

single wintersport villavibes

Mambo, wintersport jongeren, singles tot 35 jaar

Wintersport Reizen voor jongeren, ook voor singles.

Mambo Reizen is gespecialiseerd in jongeren reizen, single reizen voor jongeren tot 35 jaar en groepsreizen. Met aandacht voor unieke locaties, veel gezelligheid en een prima prijs- en kwaliteitsverhouding.

Als je als singel of jongeren een groepsreis wilt boeken, op wintersport wilt of zin hebt in een verre en avontuurlijke rondreis, Mambo Reizen maakt waar wat het belooft, fantastische reizen en vakanties voor een heel aantrekkelijke prijs.

single wintersport 50 plus

Estvant single vakanties

Estvant Single vakanties heeft met wintersport vakanties naar o.a. Oostenrijk en Frankrijk altijd een fantastisch aanbod.  Voor singles die van gezelligheid houden en van een zorgeloze wintersport vakantie in Europa willen genieten.

Zie voor de wintersport single reizen Estivant: single-wintersport.com

crusj single wintersport banner

Wintersport last minutes

Last minute wintersportvakanties zijn voordeliger dan “gewone vakanties met wintersport”. Of je nu de voorkeur geeft aan een wintersport vakantie Oostenrijk, Frankrijk, Tsjechië of Kroatië, bij last minutes wintersport gaat het om de volgende zaken:

 • een wintersport accommodatie vlak bij de piste vinden
 • kijken waar er fijne apres ski mogelijkheden zijn
 • kijken waar je goedkope vliegtickets naar je wintersportbestemming kunt boeken
 • kijken of je een last minute all inclusive wintersport kunt boeken.

single wintersport villavibes