7 beste bestemmingen single reis Europa

Dit zijn de 7 beste bestemmingen in Europa voor jouw single reis!

crusj single lastminute reizen

In eerste instantie kan het misschien een stap zijn om op reis te gaan als single zijnde. Echter zou niets je moeten laten weerhouden om gewoon lekker op vakantie te gaan! Aan single reizen zitten ook verscheidene voordelen, je hoeft immers met niemand rekening te houden dan jezelf! Hieronder dan ook een lijstje met de zeven beste bestemmingen in Europa voor jouw single reis.

  1. Amsterdam

Amsterdam, onze prachtige hoofdstad. Een stad die je waarschijnlijk al denkt te kennen, maar niets is minder waar! Amsterdam is overspoelt door cultuur en diversiteit, en er zijn dan ook meer dan genoeg bezienswaardigheden. Verder is het niet al te ver van huis, waardoor je de reis lekker low budget kunt houden. Daar komt bij dat het uitgaansleven in onze hoofdstad met niets te vergelijken is, dus als je in bent voor een avontuurtje: duik dan het nachtleven van Amsterdam eens in!

  1. Praag

Praag staat bekend om zijn prachtige binnenstad. Praag kent een rijke historie en is daarom een zeer interessante stad. Verder is de omgeving van Praag geweldig, je kan helemaal tot rust komen in deze bergachtige omgeving. Betaalbaar is deze vakantie waarschijnlijk ook, zo is een biertje vaak goedkoper dan een colaatje! Ideaal dus voor jouw single reis.

  1. Barcelona

Een single reis naar Spanje is hoe dan ook een aanrader. Om te beginnen is het weer in dit prachtige land natuurlijk zeer aangenaam, waardoor je ultiem kunt genieten. Qua activiteiten kun je ook alle kanten op, van paardrijden op het strand tot het bezoeken van de Sagrada Familia. Verder kun je je culinair gezien ook helemaal uitleven, wie weet met een leuke vakantieganger die je net hebt leren kennen.

single reizen hoger opgeleiden
  1. Albufeira

Ook Portugal is een absolute aanrader voor een single reis. De natuur van Portugal laat je spontaan al je problemen die je thuis hebt vergeten, zo adembenemend is de omgeving. Albufeira zelf staat natuurlijk bekend om haar geweldige stranden, maar ook om het spetterende uitgaansleven. De kans dat je hier een leuke medevakantieganger tegenkomt is dan ook erg groot!

  1. Kreta

Wie aan Griekenland denkt, denkt vaak in eerste instantie aan de financiële crisis. Maar juist deze crisis maakt Griekenland tot een aantrekkelijk land om een vakantie door te brengen, want erg duur is het hier vaak niet. Kreta is het grootste eiland van de Griekse eilanden, en je zult hier helemaal tot rust komen in deze prachtige omgeving met invloeden uit de Griekse Oudheid.

  1. Ibiza

Wie Ibiza zegt, zegt feesten. En soms is dat alles wat je nodig hebt als single zijnde. Als je er echt even tussenuit wil is Ibiza zeker een aanrader! Op Ibiza kun je overdag lekker chillen aan het strand en ’s nachts het nachtleven ontdekken!

  1. Istanboel

Wie van historie en cultuur houdt, zal zijn ogen uitkijken in Istanboel. Een bezoekje aan het indrukwekkend Topkapi Paleis mag bijvoorbeeld absoluut niet ontbreken. In Istanboel zal je je zeker geen moment vervelen en constant je ogen uitkijken!

TUI single groepsreizen 50plus