Single vakantie voor hoger opgeleiden

Voor hogere opgeleiden is er een aparte categorie single vakanties.

Ben je hoger opgeleid en alleenstaand?  Zin in een groepsvakantie met gelijkgestemden?  Dan hebben wij een prettige vakantie tip!  Boek een single vakantie voor hoger opgeleiden. Dat is een groepsvakantie voor hoger opgeleide singles. Er zijn 3 reisorganisatie die gespecialiseerd zijn in single reizen hoger opgeleiden, Bradly, Crusj en Villavibes.  Deze specialisten in alleenstaande reizen, organiseren bijna het hele jaar door
speciale single vakanties.

Uit hoeveel singles bestaat een groep?

Net zoals bij de meeste single reizen, bestaat een groep uit ongeveer 20 personen. Maar dat is natuurlijk per single vakantie afhankelijk. Als je bijvoorbeeld een single reis met veel excursies hebt geboekt, zal de groep uit minder personen  bestaan. Bij de meeste single groepsvakanties echter, gaat het om groepen van 16 tot 24 personen. Hier vind je meer tips en wetenswaardigheden ten aanzien van single reizen.

Gelijke verhouding vrouwen en mannen.

Iedere single reisorganisatie probeert groepen samen te stellen met een gelijke verhouding vrouwen en mannen. Dat geeft evenwicht en is het gezelligst, blijkt uit ervaring.

Single weekenden.

Villavibes organiseert naast de wat langere single vakanties ( vanaf 8 dagen )  ook single weekenden. Zo maak je in een ongedwongen sfeer kennis met andere vrijgezellen. In het geval van een single weekend voor hoger opgeleiden, zal er soms een bepaald thema of bepaalde groepsvakantie centraal staan.