Single vakantie bij Natuurlijk Reizen

Waarom Natuurlijk Reizen ideaal is voor singles die van de natuur houden.

Natuurlijk Reizen is een kleinschalige reisorganisatie die gespecialiseerd is in single vakanties, groepsreizen, workshop reizen en wandelreizen. Daarnaast organiseert Natuurlijk Reizen wandel groepsreizen voor alleenstaanden en thema reizen. Met name die thema reizen zijn aantrekkelijk en eens anders dan anders. Wat dacht je van een culinaire groepsreis in Frankrijk of Texel?? Een fiets- of wandelvakantie? Of een bezoek aan een museum en een etentje?

Daarom je single vakantie bij Natuurlijk Reizen boeken.

Als je eens op een andere manier een single vakantie wilt vieren, is Natuurlijk Reizen jouw favoriete reisorganisatie.  Voor singles van alle leeftijden, ook voor alleenstaanden mannen en vrouwen in de leeftijdsgroep van 30 tot 50 jaar. Een leuk idee voor jouw single vakantie.


Beeldhouwen in Portugal.

Als je er van gedroomd hebt om te leren beeldhouwen of houtbewerken, ligt hier je kans.  Je leert om met hout van olijfbomen, eik en eucalyptus te werken en er iets moois van te maken. Je maakt deel uit van een groep van 6 tot 10 personen en deze groepsreis duurt 8 dagen. Misschien wel het leukste idee voor een single vakantie van 8 dagen in 2022.

wandelen in de natuur

Vogelreizen, geniet van vogels en de prachtige natuur.

Natuurlijk Reizen organiseert ook vogelreizen. Met bestemmingen binnen Zweden en Polen verblijf je in de ongerepte natuur en kan je misschien wel arenden spotten. Ook hier vier je vakantie met een kleine groep. Deze vogelreizen zijn bedoeld voor vrijgezellen en een ieder ander die wil genieten van trekvogels, een ongerepte natuur en aangenaam gezelschap.  Ook in het kader van een single vakantie in Zweden of Polen ontzettend leuk en interessant!  Je kunt kiezen uit een 7 daagde vogelreis Zweden of een 10 daagse vogeltrek reis in Polen.


Kleinschalig en duurzaam.

Alle reizen en groepsreizen van Natuurlijk Reizen zijn kleinschalig van opzet en duurzaam. Er is volop aandacht en passie.  Je reist met andere singles en er doen ongeveer evenveel vrouwen als mannen mee. Je reist per trein, boot of bus maar je kunt ook een autovakantie bij Natuurlijk Reizen boeken.

wandelweekend singles

Een ecologisch vakantiehuis huren.

Ben je een voorstander van duurzaam toerisme en op zoek naar een ecologisch vakantiehuisje?? Dan verwijzen we je graag door naar onze website www.duurzaam-toerisme.com.  Hier vind je ook meer informatie over Ecotoerisme  en ecologische en duurzame vakantiehuizen. Je kunt via deze site ook een Natuur Vakantiehuisje in de Ardennen huren.