Afvallen als je single bent

Als single wil je er natuurlijk fantastisch uitzien, zeker als je op vakantie gaat.  Op deze pagina informatie over detoxen, verantwoord afvallen, afval vakanties en specifieke gezondheidsreizen voor singles. Afvallen is met het juiste afval- of detox programma eenvoudiger en makkelijker dan je denkt.

crusj single lastminute reizen

Spadreams afvallen detox banner

Zeker als je tijdens het afvallen ondersteuning krijgt, bijvoorbeeld van een diëtiste of meedoet aan een single detox groepsreis, is het volgen van een dieet of kuren, geen straf.
Veel plezier met het lezen van deze informatie.

gezond eten bij het zwembad

Informatie over afval- en dieetmogelijkheden

Als je duidelijke informatie wilt over de mogelijkheden een afval programma, eiwitdieet of koolhydraatarm dieet te volgen of informatie wilt over gezond leven en gewicht verliezen, is de website gezond-en-snel-afvallen.nl zeker een goede informatie bron voor je.
je vindt hier niet alleen uitgebreide informatie over het eiwitdieet, proteïne dieet en koolhydraatarm dieet, je vindt er veel praktische handvaten, ook over online begeleiding tijdens het volgen van jouw specifieke dieet. Door samen aan een afvalprogramma mee te doen, vergroot je de motivatie.

puurenkuur detox banner

Daarom hebben bepaalde organisaties ook een forum waar je contact kunt hebben met andere singles en alleenstaanden die ook werken aan een gezonder en slanker lichaam. Afvallen is een zaak van motivatie, doorzetten en het voor jou juiste dieet of kuur volgen.  Of je nu 2, 3, 5 of 10 kilo aan gewicht wilt verliezen, met de juiste kuur, begeleiding en instelling kan ook jij afslanken en fitter worden.

vers fruit op het strand

Detoxen tijdens je single vakantie

Als je alleenstaand ben en graag binnen een groep af wilt vallen, is een detox vakantie of detox weekend voor singles dé manier om snel af te kunnen vallen. Detoxen binnen een groep heeft het grote voordeel dat je elkaar als groep kunt stimuleren aan een gezond lichaamsgewicht te werken en tegelijkertijd leuke contacten met ander singles op te doen.  Meestal zijn de deelnemers aan dergelijke detox vakanties vrouwen maar ook wel mannen schrijven zich in voor afval vakanties en gaan detoxen.

puurenkuur single wellness banner

In combinatie met sportieve activteiten, sauna bezoek, gezond eten en veel plezier maken is zo een detox en ontgiftigings vakantie prima uit te houden. En voor diegenen die een weekendje willen detoxen, het is ook mogelijk om een detox weekend te boeken, bijvoorbeeld met verblijf in een wellness hotel met sauna aan de kust. Om heerlijk te kunnen ontspannen en afvallen.

Spadreams wellness vakantie banner