Single vakantie 50 plus

Overzicht mogelijkheden single vakanties 50 plussers

Wie een 50, 55 of 60 plus is en een leuke groepsvakantie zoekt, moet zeker eens kijken bij het single vakantie 50 plus aanbod.
Deze 50 + single vakanties zijn bedoeld voor alleenstaanden en alleenreizenden die de gezelligheid en sfeer van een groep zoeken en dus niet alleen op reis willen gaan.

Je kunt kiezen uit vele thema's single vakantie 50 plus.  Boek bijvoorbeeld een wandel vakantie, fietsvakantie, ski vakantie 50 plus, stedentrip, wijnreis of culturele vakantie. Voor de actieve 50 en 60  plussers is er de wintersport vakantie, zeilvakanties, golfreizen en vele andere actieve reizen.
Je kunt een 50, 55 of 60 + single vakantie boeken voor de zomer vakantie of wintersportreis maar in bepaalde periodes worden er specifieke reizen ontwikkeld.

Denk aan een single kerst weekend of korte vakantie met hemelvaart, pinksteren of pasen.

Single vakantie 50 plus Kras Reizen
Ga je mee met Kras single vakantie 50 plus?

Kras Reizen is gespecialiseerd in single vakanties 50, 55 en 60 plus.  Maar ook voor een single weekend kan je prima bij Kras Reizen terecht.
Met verre reizen, wandel- en fiets vakanties singles, stedentrips en andere alleenstaande reizen, heeft Kras zich ontwikkeld tot een  single vakantie specialist.

Ook voor single vakanties en weekenden in Nederland, België, Duitsland en vele andere landen in Europa.  Met single wintersport vakanties in onder andere Oostenrijk.

50 plus single vakanties Fox ReizenSingle maar niet alleen

Fox Reizen is specialist in verre en avontuurlijke reizen. 

Daarnaast is Fox specialist in single vakanties 50 plus.

Van een stedentrip voor singles naar Barcelona, Praag, Valencia of New York tot een rondreis Zuid-Afrika, Zuid-Amerika of elders in de wereld.

Fox Reizen is een dochter onderneming van de ANWB en al vele jaren een vertrouwd adres.

Effeweg, busreizen voor 50 plussersEffeweg - busreizen, stedentrips, excursies en meer!
Effeweg organiseert het hele jaar door compleet verzorgde busreizen voor 50 plussers.
Hieronder een uniek aanbod single vakantie busreizen en stedentrips 50, 55 en 60 plus.

De single vakantie bsureizen van Effeweg.nl zijn goedkoop, super gezellig en het hele jaar door beschikbaar.  Ook voor single vakantie busreizen met kerstmis en oud en nieuw.

50 plus single vakantie via Estivant boeken
Estivant, groot in single vakanties 40, 50 en 55 plus.

Estivant is één van de grootste reisorganisaties op het gebied van single vakanties 40, 50 en 55 plus. Met een groot aantal single groepsvakanties binnen Europa.
Populaire bestemmingen zijn onder andere Spanje, Portugal, Kroatië, Oostenrijk en Frankrijk.

Er is altijd wel een single vakantie beschikbaar. Ook last minute single vakanties en actieve reizen zoals single 50 plus wintersport vakanties Oostenrijk.