Single vakantie 40 plusOp zoek naar een leuke 40, 50 of 60 plus single vakantie?

Wie 40 plus en single is, komt er in de loop van de tijd achter dat er voor 40, 50 en 60 plussers leuke activiteiten ontwikkeld worden waaronder single vakantie voor 40 + ers. 

De groep 40, 50, 55 en 60 plussers neemt in snel tempo toe en velen gaan 1 of meerdere keren per jaar op vakantie. De behoefte om met andere singles én leeftijdsgenoten op vakantie te gaan, heeft er toe geleid dat er nu een groot aanbod 40 plus single vakanties is. Ook voor een single 40 plus vakantie binnen Nederland!  Daarnaast is het ook leuk om met andere singles op wintersport te gaan of een verre reis te maken. 

Op deze pagina geven we een duidelijk overzicht welke reisorganisaties gespecialiseerd zijn in single vakanties voor 40, 50 en 60 plussers en andere alleenstaande reizen.
Een single 40 plus vakantie bij Kras Reizen boeken.

Als je als alleenstaande en 40 plusser een single vakantie of weekend wilt boeken, is de kans groot dat Kras Reizen een aanbod heeft wat bevalt. Kras is dé specialist in single vakanties en weekenden voor 40, 45, 50 en 55 plussers. Van wandel- en fietsvakanties tot culturele en wintersport reizen. Ook voor een single weekend in Nederland.

Kijk nu naar het aanbod single 40 plus reizen van Kras.

Singlevakanties

Cirkel Reizen, voor actieve single vakanties 40 plus.

Cirkel Reizen is al meer dan 10 jaar specialist in vakanties voor singles en alleenstaande ouder gezinnen. Met name 30, 40 en 50 plussers kunnen een perfecte single vakantie bij Cirkel Reizen boeken. Ook voor een single wintersport vakantie Oostenrijk bijvoorbeeld.
De single groeps vakanties zijn het toppunt van gezelligheid. 
Boek nu een single 40 + vakantie naar bijvoorbeeld Frankrijk, Italië of Kroatië of geniet van een heerlijk uitstapje of single weekend naar Nederland!

Ook heerlijke strandvakanties voor singles!

Estivant, de single vakantie specialis
Ook Estivant is een echte single vakantie 40 +  specialist.  Met tientallen single 30, 40, 50 en 55 plus vakanties binnen en buiten de Benelux en Europa.
Of je nu deel wlt nemen aan een actieve single vakantie zoals een wandelvakantie of fietsvakantie, een culturele- of strandvakantie, Estivant heeft voor ieder wat wils.  Ook voor een ski vakantie met ander singles. 

Omdat Estivant de grootste is in georganiseerd 40 plus single groepsvakanties is er ook altijd een kans dat er een last minute single reis boekbaar is.