Blog

zondag 10 december 2017
Eenzaam na een relatiebreuk
Tags: eenzaamheid, single groepsvakantie, vakantie singles, relatiebreuk
Een relatiebreuk, éénzaamheid ligt op de loer.

Als je relatie verbroken is, door jou of je ex partner, krijg je te maken met een soort rouwverwerking. Het is bijna vergelijkbaar als je partner is overleden.  Je moet veel verdriet en emoties verwerken en eenzaamheid ligt op de loer want als een relatie beëindigd is, verlies je niet alleen je maatje, je levenspartner en bedgenoot maar vaak ook familie en gemeenschappelijke kennissen.  Een relatiebreuk doet pijn, verdriet en het is lang niet altijd eenvoudig om je weg in het leven te vervolgen en een nieuw levensdoel te vinden.  Maar toch moet je verder en eenzaamheid zien te voorkomen, ook als je geen energie meer hebt voor sociale contacten. Alleen verder hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je de rest van je leven single blijft.  Er komt zeker weer licht aan de horizon.  Hoe zorg je er nu voor dat de eenzaamheid na een relatiebreuk niet toeslaat?

Ga er op uit, boek een groepsvakantie voor singles.

De redacteur van deze pagina heeft het zelf ervaren. De eenzaamheid nadat een relatie "pijnlijk" beëindigd werd.  Je komt in een wereld vol emoties en moet je zinnen verzetten om niet in een groot gat van eenzaamheid te belanden.  Want alleen is maar alleen.  Een solovakantie helpt niet bij eenzaamheid.

Contact maken met nieuwe mensen, met gelijkgestemden, kan belangrijk voor je zijn. Eén van de manieren met "garantie voor nieuwe contacten" is het boeken van een groepsvakantie voor singles. In zo een groepsreis gaan alleen singles ( alleenstaanden ) mee en je zult ervan verbaasd staan hoeveel van die singles ook net alleenstaand zijn geworden en hun verdriet van een relatiebreuk proberen te verwerken. Tijdens zo een single vakantie ontmoet je dus andere vrijgezellen en, zeker niet onbelangrijk, gelijkgestemden. Als je bijvoorbeeld een wandel single vakante boekt, ben je in het gezelschap van singles die van wandelen houden.  Boek je een single zeilvakantie dan ben je gegarandeerd in het gezelschap van sportieve en actieve vrijgezellen die van watersport houden. Je bent bij een single groepsvakantie dus altijd in goed gezelschap.

Op vakantie met singles van je eigen leeftijd.

Nog een voordeel van het boeken van een single vakantie is dat je deel neemt aan een groeprsreis met alleenstaanden van je eigen leeftijd.  Ben je zelf bijvoorbeeld een vrijgezel van 45 jaar dan kun je je inschrijven voor een single vakantie 40 tot 55 jaar, ben je een dertiger dan kun je deelnemen aan een groepsvakantie voor singles van bijvoorbeeld 30 tot 40. Iedere single reisorganisatie werkt met leeftijdsgroepen. Eenzaam zal je tijdens een single vakantie zeker niet hoeven zijn.

Geplaatst door: Webmaster op 07:07
Geen reacties
maandag 27 november 2017
Yoga weekend
Tags: mindfulness, Nederland, singles, vakantie, workshop, yoga weekend
Yoga weekend, ook leuk voor singles.

Een yoga weekend is een korte yoga vakantie en duurt meestal 2 of 3 dagen. Veel alleenstaande doen aan yoga en een yoga weekend boeken is dan ook een ideale bezigheid voor actieve singles. Of je nu een vrijgezel bent van 20, 30, 35, 40, 50 of 60 jaar, yoga is er voor iedereen en voor alle leeftijden. Maar waar vind je nu een yoga weekend voor singles??  

Yoga singles Puur en Kuur.

Puur en Kuur, dé organisatie voor yoga- relax-, welness en kuurreizen heeft een aanzienlijk gedeelte van haar reizen ingericht voor singles.  Onder de naam "single friendly reizen"vind je een groot en gevarieerd aanbod single, welness en kuurreizen.  Ook voor een single yoga weekend in Nederland, Spanje, Italië, Portugal of Marokko. De weekenden en vakanties zijn dus geschikt voor singles van alle leeftijden. Ervaring met yoga is niet vereist. Een dergelijke yoga weekend is de ultieme manier om contact te maken met andere vrijgezellen die ook van yoga en spirituele activiteiten houden.

Hier vind je informatie over Puur en Kuur.

Yoga workshop in Nederland volgen?

Wil je een workshop volgen op het gebied van yoga, meditatie of mindfulness?  Er worden in Nederland overal workshops, cursussen en trainingen gegeven op het gebied van yoga, positiviteit, mindfulness en vele andere ontspanningscursussen.  Aan veel van deze workshops wordt deel genomen door alleenstaanden.

Zie hier de yoga agenda Nederland en kalender.
Geplaatst door: Webmaster op 07:38
Geen reacties
woensdag 22 november 2017
Geld sparen voor je vakantie
Tags: autoverzekeringen, energie, single vakantie, voeding, geld besparen
Tips om geld te besparen.

Als je als single op vakantie wilt gaan en eens een verre reis of rondreis wilt maken met andere alleenstaanden dan kom je er al snel achter dat een verre rondreis best wel prijzig is.  Een single vakantie naar Australië, Zuid-Amerika of Zuid-Afrika kost, inclusief vliegtickets en overnachtingen, al snel een 1500 tot 2000 euro.  En dan komen daar nog kosten bij zoals soevenirs en drankjes. Omdat niet iedereen zoveel vakantiegeld krijgt, wat tips om in het dagelijks leven geld te besparen en toch een verre singe rondreis te kunnen maken.

Besparen door verzekeringen te vergelijken.

Door de belangrijkste verzekeringen te vergelijken kan je iedere maand geld besparen. Vergelijk eens zorgverzekeringen en autoverzekeringen en je zult snel ontdekken dat iedereen hier geld kan besparen.
Je kunt per 1 januari van zorgverzekeraar ontvangen. Van autoverzekering veranderen kan na een jaar meestal maandelijks.

Besparen op energiekosten en telefoonkosten.

Ook door de tarieven van telefonie en energie te vergelijken, kan je veel geld besparen en overstappen naar een andere leverancier is heel makkelijk.

Koop minder kant en klare producten.

Als single heb je misschien wel de gewoonte om veel kant en klare producten te kopen.  Kant en klare producten zijn veel duurder dan maaltijden die je zeld bereidt.  Daarnaast geeft koken je wellicht een grote voldoening.  Door zelf je maaltijden zoveel mogelijk te bereiden kan je weer geld uitsparen en het is ook nog eens goed voor je gezondheid. Door te besparen op verzekeringen, telefoon, energie en voeding, spaar je als alleenstaande al snel 2.000 euro per jaar uit en kan je voor dat geld een heerlijke single groepsvakantie boeken!
Geplaatst door: Webmaster op 09:26
Geen reacties
donderdag 16 november 2017
Je liefde ontmoeten tijdens single vakantie
Tags: nieuwe liefde, single groepsreis, wandelweekend, single vakantie
Het kan gebeuren tijdens je single vakantie.

Veel singles die op zoek zijn naar een partner gaan daten en schrijven zich in voor één of meer datingsites. Met wisselend succes, dat weet iedereen die gaat daten. Een minder bekend fenoneem is het "vinden" van jouw liefdespartner tijdens een single vakantie. Het komt niet heel vaak voor maar uitgesloten is het niet. Je gaat immers op reis met gelijkgestemden, singles én leeftijdsgenoten. Daarnaast is de kans groot dat je tijdens zo een singlereis nieuwe vrienden en vriendinnen maakt en misschien wel een nieuwe liefde vindt. En dat is ook niet verkeerd, toch?  Maar wat zou jij doen als je tijdens een single vakantie ontdekt dat er iemand tussen zit waarmee je een klik hebt en ook nog eens dat die persoon een aantrekkingskracht op je uitoefent??

Er zijn geen gegevens bekend over "de scoringskans".

Helaas zijn er geen gegevens bekend over de praktijk. Maar het kan niet anders dan dat er nu stelletjes zijn die elkaar hebben leren kennen via een single groepsreis.  Dat geldt zeker voor alleenstaanden die behalve samen op reis ook nog eens gezamenlijke activiteiten ondernemen en gezellig met elkaar gaan eten.

Welke single vakanties bieden de grootste kans op nieuwe vrienden?

Als je behoefte hebt aan nieuwe vrienden waar je na het einde van de single vakantie ook nog gemakkelijk contact mee kunt onderhouden, kan je het beste een single uitje in je eigen omgeving boeken. Denk bijvoorbeeld aan deelname aan een wandelweekend of wijnproeverij.  En... de leukste singles wonen in je eigen omgeving. Je moet ze alleen maar tegenkomen!
Geplaatst door: Webmaster op 11:57
Geen reacties
zaterdag 11 november 2017
Single skivakantie voor 30 plussers boeken, SingleSnow
Tags: Canada, Frankrijk, Oostenrijk, skivakantie 30 +, Single SnowSingle vakanties 30 +

Ben je minimaal 30 jaar, single en zin in een fantastische skivakantie? Kijk dan eens naar het wintersport programma van Single Snow, dé specialist in single wintersport vakanties voor alleenstaanden vanaf 30 jaar. Met bestemmingen zoals Kirchberg en Flachau in Oostenrijk, Val Thorens en Belle Plagne in Frankrijk de specialist in eerste klas skivakanties voor 30 plussers.
Maar... Single Snow biedt je ook een wintersport mogelijkheid buiten Europa!

Ga met Single Snow naar Canada

Je kunt natuurlijk heerlijk genieten van je skivakantie in Oostenrijk of Frankrijk.  Maar wat dacht je van een ultieme wintersport ervaring?? Een skivakantie in de Rocky Mountains in Canada??  Single Snow heeft in het sneeuwzekere Canada een fantastisch wintersport programma voor singles 30+.  Je reist met andere wintersportfanaten en een Nederlandse reisleider met het vliegtuig naar Calgary en geniet een week lang van een wintersportvakantie in een spannende en andere wereld.  Je medereisgenoten zijn 30 plus singles ( mannen en vrouwen ) die ook van avontuur, wintersport en gezelligheid houden.  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze ultieme single wintersport ervaring in Canada!  Boek nu.

Wie boeken hun wintersport vakantie bij Single Snow?

Single Snow is de specialist in georganiseerde wintersport groepsvakanies naar top bestemmingen.  De deelnemers zijn singles en alleenreizenden vanaf 30 plus.  Ongedwingenheid staat bij deze single reisspecialist voorop. Omdat een evenwichtige verhouding mannen/vrouwen voor een betere sfeer zorgt,streeft Single Snow erbaar om gelijkwaardige groepen samen te stellen qua man/vrouw verhouding.  Dat heeft in het verleden bewezen goed te werken. De sfeer bij de Single Snow reizen is in de regel super. Single Snow is aangesloten bij de SGR.  Een garantie voor zekerheid.  De meeste skireizen hebben een gegarandeerd vertrek.
Geplaatst door: Webmaster op 07:06
Geen reacties
vrijdag 10 november 2017
Single wandelvakantie Schotland
Tags: , Djoser, singles, SNP Reizen, wandelvakantie Schotland
Wie als single een actieve natuurvakantie zoekt, moet eens naar de wandel vakantie mogelijkheden in Schotland kijken. Er zijn verschillende reisorganisaties die een wandelvakantie Schotland organiseren welke ook zeer geschikt is voor een single wandel vakantie.

SNP Reizen.

Zo worden veel wandel groepsreizen va SNP Reizen in Schotland en Groot-Britannië door alleenreizenden en singles geboekt en heeft ook Djoser een uniek aanbod wandelvakanties Schotland en elders in Europa.  Voor de wandelaar die op zoek is naar een wandelvakantie in combinatie met een unieke natuurbeleving is SNP Reizen aan te bevelen. Deze natuur reisorganisatie combineert voor al haar reizen de natuur met unieke vakanties.

Djoser wandel vakanties Schotland.

Ook de door Djoser georganiseerde wandelreizen Schotland zijn perfect voor deelname door alleenstaanden of alleenreizenden. Djoser heeft naast aandacht voor de natuur ook andacht voor het milieu en verantwoord reizen en dat vind je terug in haar groepsreizen. Overigens vind je bij alle op deze pagina genoemde reisorganisaties wandel vakanties voor singles binnen vele bestemmingen in Europa. Ook voor een wandelweekend of korte wandelvakantie.
Geplaatst door: Webmaster op 09:16
Geen reacties
woensdag 13 september 2017
Blog single vakanties
Tags: jongvolwassenen, singlereizen, singles met fysieke beperking, single vakantie
Single vakanties vormen samen met seniorenreizen en gezinsvakanties de grootste groep vakanties.
En dat is wat betreft vakanties voor singles en ouderen goed te verklaren want er komen steeds meer alleenstaanden bij en steeds meer ouderen.

Op de website singles-vakantie.nl houden we je graag op de hoogte voor wat betreft singlereizen en single groepsreizen.   We volgen de nieuwste ontwikkelingen, houden je op de hoogte voor wat betreft aanbiedingen en last minutes en, wie weet, gaan we ook kleinschalig zelf reizen voor singles organiseren.

Er zijn voldoende reisorganisaties die zich hebben toegelegd op singlereizen en single vakanties, voor bepaalde groepen zou er wat ons betreft nog wat meer aandacht mogen zijn.
Mer name singles met een fysieke beperking, singles van 65 jaar en ouder, hoger opgeleiden singles en lesbienne en homo singles, daar is het aantal georganiseerde single vakanties, wat ons betreft te beperkt.

Ook zou er wat meer aandacht mogen zijn voor single vakanties voor jongvolwassenen. Er zijn in Nederland en België tienduizenden jongeren en jongvolwassenen die single zijn en weinig aansluiting kunnen vinden bij leeftijdsgenoten.  Single groepsreizen voor jongvolwassenen zouden uitkomst kunnen bieden.

Geplaatst door: Webmaster op 14:47
Geen reacties