Alleenstaande reizen

Je bent alleenstaand en wilt toch lekker op vakantie?
Je bent (misschien tijdelijk) alleen en je wilt toch op vakantie.
Hoe pak je dat aan? Want natuurlijk heb jij ook recht op een heerlijke vakantie. Bijvoorbeeld een wellness vakantie of yoga retreat.  Zie de advertentie van Single Snow en zoekbox hierboven.


Met name voor een actieve single vakantie, wandel vakantie, bergbeklimvakantie of leuke fiets vakantie met andere alleenreizenden en singles vind je hier een groot en uniek aanbod.

Ook voor singles en alleenreizenden tussen de 20 en 35 jaar en 40, 45, 50, 55 en 60 plussers.

 


Voor het eerst reizen als alleenstaande is misschien een grote hindernis, waar je tegen op kijkt. Je vrienden en familieleden kunnen niet met je mee. Wat nu? Moet je een vakantie helemaal op je eentje plannen? Moet je als alleenstaande er in je uppie op uit trekken? Zie je op tegen gewone vakanties met extra hoge tarieven en alleenstaande toeslagen? En vervolgens omgeven te worden door luidruchtige koppels en families?
 

Als alleenstaande is de stap om op vakantie te gaan wellicht groot, maar gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om met andere alleenstaanden of in een groepsverband op reis te gaan.

Op vakantie maar niet alleen.


Kijk hiervoor op de pagina: op vakantie maar niet alleen.


Een hele leuke mogelijkheid is om op te stappen op een groot zeilschip. Of er zijn zelfs organisaties voor alleenstaanden, die graag willen gaan varen. SOS-Holland is een groep mensen die het leuk vinden om met elkaar te zeilen. Sommigen hebben een boot, anderen niet. Meer over mogelijkheden om als alleenstaande mee op te stappen lees je op deze pagina. 


Alleenstaande mensen die nog nooit alleen op vakantie zijn geweest hebben een grote angst: als ik me maar niet eenzaam ga voelen. Daar kun je je tegen wapenen. Juist voor hen is het hoofdstukje: Je niet eenzaam voelen.

Lees dit eerst en overweeg nog een keer of een alleenstaande reis iets voor jouw is of niet.

Alleen op vakantie? Er zijn tal van mogelijkheden.
Kijk op de startpagina's hieronder.

 


Andere startpagina's met veel vakantie ideeën:

  1. Groepsreizen.
  2. Rondreizen